Korea



 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 SangTu GwaJa / 상투 과자

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:21 pm


Ana Malzemeler
* 1½ bardak Beyaz Barbunya
* ½ kap Badem Tozu
* 1 Yumurta Sarısı
* 2 Yemek Kaşığı Süt
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:27 pm

Yönlendirme

Yarım bardak badem tozu. (Tozu kendiniz dilimlenmiş bademden elde edebilirsiniz.)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:27 pm

Cannelini Fasulye Ezmesi’nden yarım bardak alın.
Ezme, tatlı ve aynı zamanda çeşitli Kore aparetafileri ve tatlılarında kullanılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:34 pm

Fasulye ezmesini birleştirin, badem tozu, 2 yemek kaşığı süt ve 1 yumurta sarısını kabın içinde karıştırın.





Fıstık ezmesi gibi doku ile pürüzsüz bir hamur elde edene kadar karıştırın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:35 pm

Pasta süsleme kesesinin içine fasulye ezmesi karışımını koyun ve yarısına pasta süsleme ucu koyun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 11457
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   Salı Kas. 12, 2013 6:55 pm

Önceden ısıtılmış 350° F. fırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt
üzerine bir parça yerleştirin. Keseyi yağlı kağıt üzerinde yaklaşık ¼ inç yukarıda 90°’lik açıyla tutun ve sıkmaya başlayın. Çapı yaklaşık 1 inç oluncaya dek, yukarı kaldırırken sıkmayı yavaş yavaş durdurun.





Kurabiyeleri 20 ile 25 dakika pişirin, veya dışardan kızıl kahverengi gözükünceye kadar, ve içini pişirin.




English

Main Ingredients
•1½ Cups White Kidney Bean Paste
•½ Cup Almond Powder
•1 Egg Yolk
•2 Tbsp Milk

Directions

* Obtain ½ cup of almond powder. I make my own powder by grinding ½ cup of sliced almonds.

* Obtain 1½ cups of cannellini bean paste. I used pre-made paste for this recipe, but someday I want to show you how to make the white bean paste from scratch. The paste is sweet and it is also used in various other Korean snacks and desserts.

* Combine the bean paste, almond powder, 2 Tbsp of milk, and 1 egg yolk into a mixing bowl.

* Mix everything together until you get a smooth paste with a texture like peanut butter.

* Put the bean paste mixture into a cake decorating pouch and put a ½ inch cake decorating tip on the end.

* Preheat the oven to 350° F. Place a piece of wax paper on top of the baking sheet. Hold the bag at a 90° angle, about ¼ inch above the wax paper, and start to squeeze. Once the cookie is about 1 inch in diameter, slowly stop squeezing while lifting up.

* Bake the cookies for 20 to 25 minutes, or until the outside is slightly golden brown, and the inside is cooked.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Sponsored content




MesajKonu: Geri: SangTu GwaJa / 상투 과자   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
SangTu GwaJa / 상투 과자
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Korea :: KORE MUTFAĞI&한국 요리-
Buraya geçin: