Korea


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

  Sote Bellflower Kökler (Doraji)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11510
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Sote Bellflower Kökler (Doraji)   Paz Şub. 17, 2013 11:22 pm

Deneyimli Kiymali
- Tüm baharat karıştırılarak kıyma hazırlayın ve tam pişmiş kadar sonra orta ateşte eti sauteeing. Kenara koyun.

Sote Bellflower Kökler (Doraji)
Kızarmış çan çiçeği kökü (도라지 나물 doraji namul) karıştırın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11510
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: Sote Bellflower Kökler (Doraji)   Paz Şub. 17, 2013 11:29 pm

1. Doraji genellikle kurutulmuş satılır. Mağazanızın satarsa ​​Sulandırılan olanları satın almak! Değilse, su bir gecede kurutulmuş kökleri ıslatın ve süzün. Acılık bazı ayıklamak için deniz tuzu ile kökleri ovulur.

2. Split ve uzun ve kalın parçalar halinde 1/8 in yaklaşık 2 içine doraji kökleri kesilmiş. Yukarı doğru iterek sonra baş aşağı küçük bir bıçak sokarak (kadar bıçak tarafı) ve - Burada bir bütün kök (sol) bölünmüş ve daha sonra daha ince parçalar (sağda) içine her bölebilirsiniz nasıl. Ancak dikkatli olun - UZAK siz veya .. gibi kimseden bıçak işaret ettiğinizden emin olun yıkayın ve kesme doraji kökleri ve drenaj yıkayın.
Bölünmüş çançiçeği kökü (doraji)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11510
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: Sote Bellflower Kökler (Doraji)   Paz Şub. 17, 2013 11:32 pm

Bıçak w / bıçak tarafı yukarı gelecek şekilde yerleştirin ve yukarı doğru çekerek çançiçeği kökleri bölünmüş
3. Orta ateşte bir tavada Isı bitkisel yağ. Doraji ve doğranmış sarımsağı kavurun. 1/2 tatlı kaşığı tuz serpin. Doraji parçaları hala henüz biraz gevrek yumuşayıncaya kadar 3-4 dakika soteleyin. , Isı kapatın yeşil soğan ve susam yağı serpin. Kenara koyun.

Sen doraji ham yüzden yeterince yemek değil dert etmeyin yiyebilirsiniz. Bu doğru doku (biraz chewy ve gevrek olmalı) ve baharat doğru miktarda olması hakkında. Tadı tuzu ayarlayın - baharat ilave nihai çanak eklenecektir çünkü hafif tarafında tutun.

NOT - sıcak / sıcak iken doraji tadı ne zaman, oldukça acı tadacaktır. Soğuduktan sonra acı tat çok uzakta gidecek .. Merak etmeyin. Ama o ginseng ailesine ait gibi hala biraz acı tadı gerekiyordu unutmayın.

Beyazlatılmış Ispanak (시금치 나물 Shikeumchi Namul)
Tuzlu su (6 C ya da öylesine + 1 tatlı kaşığı tuz) bir tencerede kaynatın ve hızlı ıspanak mazur. Ispanak 1 dakikadan fazla yemek vermeyin. Ispanak hala bir biraz chewy olup lapa gibi olmalıdır. Pişirme sürecini durdurmak için soğuk ya da buzlu suda pişmiş ıspanak Şok.
Suyu boşaltın ve elinizde onları hafifçe sıkarak ıspanak emdiği suyun dışarı sıkmak.
Biraz tuz (1 tatlı kaşığı), susam yağı (1 tatlı kaşığı) ile Sezon beyazlatılmış ıspanak. Kenara koyun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11510
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: Sote Bellflower Kökler (Doraji)   Paz Şub. 17, 2013 11:39 pm

Sote Bracken Fiddleheads (고사리 나물 Gosari / Kosari Namul)

Sulandırılmış Bracken Fiddleheads (Gosari)
Kurutulmuş Gosari kullanıyorsanız -

Onlar tahliye sonra yumuşayana kadar 30 dakika - 20 için kaynatın. Herhangi bir acı çekmek için 6-8 saat boyunca soğuk suda bekletin.
Her parça geçiyor ve herhangi bir sert sapları keserek sulandırılmış Gosari kesin.
Lokma büyüklüğünde parçalara (2 Uzun) içine Cut
Orta ateşte bir tavada Isı bitkisel yağ. Gosari ve doğranmış sarımsağı kavurun. 1/2 tatlı kaşığı tuz ve gook kanjang serpin. Kısık ateşte 5 dakika kadar sote edin. , Isı kapatın yeşil soğan ve susam yağı serpin. Kenara koyun.
Turp Salatası (무생채 나물 Moo Saeng Che Namul)
Için önceki yazıma bakınız Kore Turp Salatasi ayrıntılı talimatlar için. Sadece Bibimbap için biraz ihtiyacım var bu yüzden bu tarifi için yarı yarıya maddeleri azalır.

Sote Havuç (홍당무 Hongdangmoo)
Orta ateşte tavada 1 T yağı ekleyin. Julienned havuç ve bir tutam tuz ekleyin. Yumusayana kadar havuç sote edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11510
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Geri: Sote Bellflower Kökler (Doraji)   Paz Şub. 17, 2013 11:40 pm

Pişmiş Soya Filizi (콩나물 Kongnamul)

tencerede pişmiş soya filizi (kongnamul)
Yıkayın ve soya filizi temizleyin. İsteğe koparak onlar kahverengi ise kök biter.
Küçük bir tencerede, soya filizi, tuz ve sarımsak suyu ekleyin. Bir taşım kaynatın ve suyun çoğunu çekinceye kadar 8 dakika kadar pişirin. Eğer pişirme sırasında kapağı açarsanız filizi balık tadı olabilir unutmayın. Eğer kapağı açmadan görebilirsiniz böylece şeffaf bir cam kapaklı tencere kullanabilirsiniz eğer iyi.
Isı kapatın ve susam yağı serpin. Kenara koyun.
Pan Sahanda Yumurta

Yumurta sarısı hala cıvık yani Ortalama yumurta üzerinde kolay kavrulur. Eğer bu şekilde sevmiyorum, kesinlikle yumurta tüm yol pişirmek ve hatta karıştırmak olabilir. Tamamen yumurta pişirme Eğer zengin sarısı tadı vermez ama aynı zamanda bazı insanlar tercih hangi Bibimbap tadı hafif ve kuru yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
 
Sote Bellflower Kökler (Doraji)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PANELİN ÖZELLİKLERİ
» Sonu ''on'La biTen keLimeLer!!
» İngilizcede Bilinmesi Gereken Kelimeler

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Korea :: KORE MUTFAĞI&한국 요리-
Buraya geçin: