Korea


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 11482
Kayıt tarihi : 05/11/09

MesajKonu: Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)   Cuma Haz. 14, 2013 11:09 pm


Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)
Malzemeler:

Tarifi:

  1. Bir tencerede soya filizi yerleştirin. Su ve kapağın tuz ve ½ fincan ekleyin. 10 dakika orta yüksek ateşte bir taşım kaynatın. Boşaltın.
  2. Karıştırma kabına pişmiş soya filizi koyun. Sarımsak, acı biber pul, yeşil soğan, balık sosu, susam, ve elle susam yağı ekleyin ve karıştırın.
  3. Bir servis tabağına aktarın.
  4. Pirinç için bir garnitür olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://korea-sarang.nice-board.net
 
Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Korea :: KORE MUTFAĞI&한국 요리-
Buraya geçin: